Home Diverse Cămăși casual pentru bărbați. Tu cât ești dispus să cheltui pentru o...

Cămăși casual pentru bărbați. Tu cât ești dispus să cheltui pentru o cămașă bună?

543
0

Tuturor ne place să ne îmbrăcăm cât mai bine, să fim cât mai eleganți, însă atunci când vine vorba despre sumele de bani pe care am fi dispuși să le aruncăm în acest joc al bunului gust, mulți dintre noi avem momente în care stăm cam mult pe gânduri. Eleganța, calitatea în special nu o să vină niciodată cu prețuri de China și trebuie să înțelegem acest lucru. Evident, nu este indicat nici să cădem în cealaltă extremă și să ne avântăm la articole vestimentare de zeci de mii de lei. Dacă dorim să ne îmbrăcăm bine, trebuie să găsim acel echilibru care ne face să răspundem la întrebarea „Cât suntem dispuși să scoatem din buzunar pentru haine de calitate?”. Astăzi vom discuta despre cămăși, despre ideea de a cumpăra o cămașă de calitate, despre ideea de a investi în cămăși casual pentru bărbați, de calitate.

Care sunt caracteristicile de bază ale unor cămăși casual pentru bărbați, de calitate

Pentru a putea cataloga o cămașă drept „calitativă”, aceasta trebuie să îndeplinească simultan mai multe condiții. În primul rând, materialul din care este croită trebuie să fie de calitate. Discutăm despre un material de genul bumbac 100% care nu produce iritații, care lasă pielea să respire, care poate fi întreținut (spălat) foarte simplu. Nu am înțeles niciodată apetitul unora pentru acele cămăși „din plastic”, în care transpiri ca la saună și care se pătează suficient de tare încât nici clorul nu mai poate să le mai salveze. De ce ți-ai dori așa ceva atât timp cât există foarte multe magazine din care poți cumpăra cămăși casual pentru bărbați, la prețuri zic eu decente comparativ cu ce plătești pentru acele articole vestimentare „din plastic”. Am spus mai sus, calitate la bani puțini nu există.

În al doilea rând, pentru ca o cămașă să poată fi catalogată drept „de calitate”, trebuie să aibă o croială zdravănă. Să fie bine cusută și rezistentă din toate punctele de vedere. Nu putem considera de calitate acele cămăși casual pentru bărbați care se deteriorează la cea de-a doua sau la cea de-a treia spălare. Cu toții am avut experiențe neplăcute cu haine cumpărate cu bani nu tocmai puțini, dar care din păcate nu au rezistat în timp. Cred că nu e nimic pe lumea asta mai enervant decât să ai o cămașă, să devină în scurt timp cămașa ta preferată, apoi să te trezești într-o zi că s-a rupt sau că s-a descusut la spălat, cu toate că tu o cumpăraseși acum 2 luni. O cămașă de calitate este o cămașă longevivă din punctul meu de vedere. Nu insinuez că ar trebui să trebuie să te țină 10 ani, dar nici 2 luni.

Așadar, în principiu, acestea sunt cele mai importante trăsături ale unor cămăși casual pentru bărbați, care pot fi considerate de calitate. Contează foarte mult materialul din care sunt concepute, material care dictează ulterior gradul de confort, viitorul cămășii respective. De asemenea, croiala propriu-zisă, cusăturile sunt „trăsătură de caracter” pentru cămășile de calitate. Dacă avem de-a face cu o cămașă lucrată în grabă, pe repede înainte, din păcate, nu ne vom bucura prea mult de ea. Oricum, se vede de la o poștă dacă o anumită cămașă are cusătură rezistentă sau nu. Putem să ne ferim fără probleme de investiții nasoale chiar și online, nu trebuie să te duci efectiv în magazin să o cercetezi la fața locului. Se poate vedea și din poze dacă vei cumpăra din magazine serioase.

Tu cât ești dispus să cheltui pentru o cămașă bună și mai ales, de unde poți face o asemenea achiziție?

Cămăși casual pentru bărbați, de calitate, găsim  în magazinul de cămăși Condra. Întrebarea de bază este cea din titlu, cât ești dispus să plătești pentru această calitate? Din punctul meu de vedere, fiecare își cunoaște bugetul dar de multe ori, din pricina unei mentalități învechite, suntem înclinați să mergem către ieftinea. Din păcate, lucrurile mai ieftine se strică mai des, și cine pierde timp cu achiziția de altele noi? Cred că e mult mai convenabil să plătești de exemplu 150-170 de lei pentru o cămașă de care să te bucuri fără probleme 5 ani decât să cumperi în fiecare an câte o cămașă nouă cu 50 de lei. Pe mine unul m-ar deranja să mă trezesc când îmi e lumea mai dragă, că am nevoie de o cămașă nouă. Timp pierdut pe la cumpărături și etc. Tu cât ești dispus să cheltui pentru o cămașă bună?

Previous articleAi un Volvo CX60? Iată de unde poți cumpăra piese de caroserie ieftine
Next articleE bun și copilul făcut din greșeală până la urmă – la coadă la Cora
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here