Home Gandurile mele 3 lucruri pe care le poți vedea dacă stai 5 minute pe...

3 lucruri pe care le poți vedea dacă stai 5 minute pe holurile unui tribunal, în România

579
0

Sunt atâtea lucruri interesante pe care le poți vedea pe holurile unui tribunal din România. De fapt, cred că acolo poți vadea adevărata Românie, cea a oamenilor nedreptățiți, cea a oamenilor care-și caută dreptatea. Traiul în România este în sine unul nedrept. Am fost și eu recent pe la tribunal și doresc să împărtășesc cu voi câteva lucruri atât de românești, pe care le-am observat.

3 lucruri pe care le poți vedea dacă stai 5 minute pe holurile unui tribunal, în România

  • E plin de bătrâni. De oameni care în loc să-și vadă de bătrânețe și de nepoței, pierd vremea pe la tribunal, se judecă pentru toate prostiile imaginabile. Am făcut și eu o poză cu o mămăiță mai mult decât cocoșată care, sincer să fiu, habar nu am ce caută la tribunal.
  • Avocații sunt precum niște stăpâni de pechinezi. Au un pas iute dintr-o sală în alta, timp în care clienții se adună în jurul lor și încearcă să afle anumite informații în fugă. De la toți au luat bani avocații, dar se pare că nu toți sunt demni de respect astfel încât să se oprească în loc să le ofere un răspuns. Opriți-vă, bă, și vorbiți cu oamenii. Nu-i mai tratați de sus mai ales că v-au umplut buzunarele în speranța că o să le faceți dreptate. Nu-i mai lăsați să alerge după voi ca niște cățeluși după stăpân.
  • Ora de ședință nu se respectă. Eu înțeleg că sunt multe dosare, că românii sunt neam de Nemesiseanu și că se dau în judecată unul pe celălalt din motive de 2 lei, dar și să programezi niște procese pentru ora 11AM și să le judeci la ora 14, nu este chiar ok. Dar defapt ce merge cum trebuie în țara asta? Ce instituție a statului este demnă de laudă? De ce ar funcționa Tribunalul cum trebuie?

 

Previous articleToată lumea visează să găsească locuri de muncă la care să muncească cât mai puțin dar să primească plată regească
Next articleAi un Volvo CX60? Iată de unde poți cumpăra piese de caroserie ieftine
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here