Home Diverse Un nou concept de spaţiu locuibil – casele tip container şi avantajele...

Un nou concept de spaţiu locuibil – casele tip container şi avantajele tale

883
0

Ştiai că ideea de a realiza un spaţiu locuibil, practic o casă, dintr-un container este una ce prezintă un interes în creştere astăzi? Nu puţini sunt cei cărora le surâde un astfel de plan, de a achiziţiona un container pentru a-l adapta apoi după bunul plac, respectiv pentru a-l transforma în locuinţa visată. Desigur, se mizează pe ideea de practic, în combinaţie cu cea de confort, dat fiind faptul că la baza containerelor stă un material rezistent, un oțel foarte gros, proiectat să reziste.

Dacă eşti din rândul celor care sunt tentaţi să încerce un astfel de concept, de a avea propria casă tip container, atunci te va încânta diversitatea sugestiilor cu care te pot întâmpina astăzi arhitecţii. Câteva noţiuni de bază însoţesc acest concept: este eco-friendly, prezintă modularitate şi nici nu necesită o fundaţie.

Pe cât este de interesant acest nou trend, pe atât de mare este şi cererea pentru containere. Din dorința de a satisface nevoia publicului vizavi de containere, Euroluc Trans – o firmă de transport din Suceava recunoscută pentru eficienţa şi adaptarea continuă la cerinţele de actualitate, vine cu servicii profesionale în acest sens.

Ce aspecte încurajează romanii să cumpere containere?

Ideea de a achiziţiona containere surâde romanilor din numeroase motive. Spre exemplu, unii sunt atraşi de posibilitatea de a obţine o „casă” modernă, relativ mai ieftină comparativ cu varianta standard de locuinţă. Suprapunerea containerelor este de asemenea o posibilitate, deci din start există posibilitatea amplasării modulare – desigur în funcție de buget. Timpul de execuție este redus – practic deja în 30 de zile te poți muta în noua casă.

Impozitele pe locuință vor fi mai mici, oferă stabilitate crescută (la montare/demontare), dar și posibilitatea de a le optimiza termic.

Ideea de a realiza deci locuinţe modulare fiabile este încurajată de serviciile oferite de Euroluc Trans, jucător important pe nişa transporturilor, care se ocupă de vânzarea de containere, cele mai mari – de 45 ft HC (high cube), fiind de interes major astăzi.

*45 ft HC (cu dimensiunile: 13,716 m lungime, 2,5 m lățime și 2,896 m înălțime)

Fiecare container comandat îți este furnizat ca atare, după care poți interveni asupra lui după cum consideri de cuviinţă. Euroluc Trans se ocupa şi de transportul acestuia la adresa, contra unui cost acceptabil. Despre preţurile pe care le presupune o astfel de achiziție poţi afla detalii direct de la ei.

Tipuri de containere furnizate la comandă sau din stoc, de Euroluc Trans

În funcţie de planurile tale, te poţi orienta după containere de diferite dimensiuni – în furnizarea cărora firma menţionată este importator de încredere. La cerere, pot livra și containere pentru depozitare de alte dimensiuni decât cel de 45 ft HC:

  • 20 ft (cu dimensiunile exterioare de L 6.05m, l 2.43m, h 2.59m, cele interioare de L 5.86m, l 2.35m, h 2.38m, greutatea containerului neocupat – 2200 kg si cea maxima de incarcare de 28.200 kg)
  • 30 ft (cu dimensiunile exterioare de L 9.12m, l 2.5m, h 2.74m, cele interioare de L 8.91m, l 2.43m, h 2.52m, greutatea containerului neocupat – 2925 kg și cea maximă de încărcare de 36.000 kg)
  • 40 ft (cu dimensiunile exterioare de L 12.19m, l 2.43m, h 2.59m, cele interioare de L 12.03m, l 2.35m, h 2.38m, greutatea containerului neocupat – 3800 kg și cea maximă de încărcare de 32,500 kg)

Află mai multe despre tipurile de containere pe care ți le poate vinde Euroluc, direct de pe site-ul euroluctrans.ro sau la numărul de telefon 0748.244.551.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here