Home Gandurile mele Cât poți să și furi la asfaltare?

Cât poți să și furi la asfaltare?

620
0

În urmă cu câteva luni, astă vară dacă-mi aduc bine aminte, s-a asfaltat bulevardul principal din oraș pentru a 7-a oară în 2 ani. Nu era necesar, dar dacă primarul a decis, s-a făcut. Problema e că la câteva luni de la asfaltare, iată ce gropi au apărut…

Păi cum să nu asfaltezi tu bulevardul de 7 ori în 2 ani dacă se face asemenea „treabă”? Cât să și furi fratele meu la asfaltare? Că până la urmă eu ajung la concluzia că se fură undeva la 98-99% din bani. Și din ce rămâne, se aruncă un covor asfaltic ce ține până la prima ploaie.

Asta înseamnă fratele meu județ pesedist, județ care stă sub papucul PSD de 30 de ani. Nu se dezvoltă absolut nimic, oamenii care au chef de muncă pleacă, iar prin oraș încep să apară fel de fel de lucrări menite sifonării banului public.

În oraș rămân doar familiștii, cei care au rude plecate afară la muncă și de la care primesc bani lunar, și oamenii care se lipesc la banul public prin diverse firme de partid, prin diverse combinații ciudate. Că-i vezi pe mulți cu mașini de lux în Severin și nu înțelegi de unde. Păi uite de unde, faci o firmă de construcții, iei bani de la Primărie să asfaltezi bulevardul principal de 7 ori în 2 ani și na, cum să nu trăiești bine mersi? Iei și tu un sac, dai mai departe unul celor care-ți dau lucrări și așa mai departe. Proștii care muncesc corect și cinstit în țara asta sunt cei care permit astfel de treburi. Din banii lor se înfruptă fără pic de bun simț mahării cu firme de partid și partidele politice în sine. Că până la urmă, e fix ca-n Las Fierbinți. Politicul are rolul de a jupui de bani totul în jur, nu să creeze prosperitate pentru fraierii de rând.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here