Home Gandurile mele Noul mod de securizare a banilor de furat marca PSD – închisoare...

Noul mod de securizare a banilor de furat marca PSD – închisoare pentru cei care nu plătesc taxele către stat

508
0

taxele către stat La pușcărie cu cei care îndrăznesc să nu pălească la timp dările către stat!!! Cică o să se dea o lege marca PSD conform căreia, cine are datorii la stat intră la pârnaie dacă nu plătește.

Interesant zic, încă o lege făcută pentru fraierii care încă nu s-au cărat dracului din mizeria asta de țară, care s-au încăpățânat prostește să rămână în România și să încerce să facă un business aici.

Și ce să vezi, dacă ești corect și cinstit în România cu un business, mai mult ca sigur ajungi dator pe la stat. Eu mă întreb oare dacă această lege se aplică și pentru firmele de partid cu care se sifonează banii publici și care au probabil datorii către bugetul de stat de miliarde de euro, adunate.

Da fraților, gunoaiele astea de la PSD au impozitat 42.5% din munca omului, au impozitat tot, mai puțin aerul, iar acum când nu mai plătește lumea, că nu mai are de unde, s-au gândit să-i bage și la pușcărie.

Este un mod sinistru prin care PSD-ul își asigură viitorii bani de furat mai bine zis. Că dacă fraierii mici, singurii care mai plăteau pe la stat încetează să mai alimenteze bugetul, de unde bani pentru proiecte gen PNDL?

De unde bani de furat pentru ei? E o mizerie ce se întâmplă și abia aștept să vină mai repede alegerile, să scăpăm odată pentru totdeauna de gunoaiele astea de la PSD că mi s-a scârbit.

Pe bune, numai taxe, numai impozite, numai legi tâmpite contra cetățeanului. Dacă așa au înțeles idioții ăștia că se conduce o țară, să le fie de bine, vor avea o maaare surpriză la alegeri, părerea mea este că vor urma calea PNȚCD-ului.

Previous articleOare și-n alte țări stă muntele de căcat în mijlocul trotuarului sau doar în România?
Next articleCe face românul când nu are nevoie de bani dar se trezește cu proprietăți în posesie pentru care nu a muncit?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here