Home Gandurile mele Ce face românul când nu are nevoie de bani dar se trezește...

Ce face românul când nu are nevoie de bani dar se trezește cu proprietăți în posesie pentru care nu a muncit?

504
0

Păi le scoate la vânzare pe internet, și nu, nu se interesează dinainte care este prețul pieței. Nu, el cere de 2-3 ori cât face, doar pentru că nu are nevoie de bani, doar pentru că habar nu are ce-i munca și cât de greu se adună banii atunci când muncești cinstit și dorești să-ți cumperi o casă.

La Severin, oraș care supraviețuiește pe bază de rude plecate la muncă în străinătate, vezi cel mai clar acest fenomen. Aici, românul care nu are nevoie de bani dar care se trezește cu proprietățile bunicilor și părinților în posesie, își face de cap la greu.

Doar aici la Mehedinți, o să vezi garsoniere cu 25-30- chiar 32 de mii de euro. Da, o cameră cât cea de pușcărie, costă aici cât o garsonieră la București. Țăranii s-au învățat la bani mulți și s-au decis să ceară ca sparții de 2-3 ori cât face imobilul.

Pentru cei care nu știu, Severinul este pe același picior de sărăcie cu Teleormanul, Vasluiul și alte zone pesediste. Și așa se strică piața. Cei care doresc într-adevăr să rămână în țară și să încerce un viitor aici, nu prea au cum din cauza acestor îmbuibați, care din pricina faptului că nu au nevoie de bani, își permit să ceară de 3 ori mai mult pe niște camere.

Evident, nu se vinde nimic dar pe ei nu-i deranjează. Ei nu au nevoie de bani. Ei merg pe ideea că prost e cel care dă, nu cel care cere. Dacă apare fraierul care să le dea un sac de bani pe ciurucurile lor, bine, dacă nu, iarăși bine. N-are cine să le dea frate, pentru că toată lumea caută să fugă din județul ăsta, că se moare de foame. Nu e nimic de muncă aici, de unde bani de garsoniere de zeci de mii de euro?

Previous articleNoul mod de securizare a banilor de furat marca PSD – închisoare pentru cei care nu plătesc taxele către stat
Next articleToamna aceasta se poarta genti mici si cochete – afla despre trendurile acestor accesorii din colectia ANNA CORI
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here