Home Gandurile mele Taxa pe aer, urmează să fie implementată în București după rovigneta de...

Taxa pe aer, urmează să fie implementată în București după rovigneta de 1900 de lei pe an

629
0

Ce s-au mai gândit pesediștii ăștia de prin capitală? Cum Primăria lor e în faliment, caută evident noi metode de a jumuli cetățenii de bani. Și cum ar putea ei să facă asta cel mai simplu într-un oraș în care problema circulației, problema parcărilor dăiunie de 30 de ani? Prin taxarea și impozitarea autoturismelor! BINGO!

Ce poate fi mai simplu decât impozitarea până la nesimțire și dincolo de ea, a autoturismelor care sunt câtă frunză câtă iarbă în capitală? Evident, pesediștii ăștia n-au tupeu să iasă să spună exact de ce pun taxe de 1900 de lei pe an pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București/ Ilfov, ei o dau cu ecologia. Cică să scadă nivelul de poluare din capitală.

Auzi mă la ei… Rezolvară problema circulației bară la bară care plasează Bucureștiul pe locul 1 în topul capitalelor aglomerate din UE (sau poate chiar din lume), rezolvară problema parcărilor care efectiv nu există acolo unde trebuie sau dacă există, au niște tarife care nu corespund cu puterea de cumpărare a cetățeanului, rezolvară problema transportului în comun astfel încât cei care nu doresc să le plătească birul de 1900 de lei pe an, să aibă alternativă, și rămase fraților problema poluării în capitală de rezolvat.

Și cum puteau pesediștii să o rezolve? Cu construcția de spații verzi pe blocuri așa cum s-a rezolvat în marile orașe ale lumi? Neah, cu TAXE și IMPOZITE. Băi nene, pe ăștia până nu-i omoară lumea cu pietre pe stradă, nu se lasă. Și-au făcut un stil absolut nesimțit să-și bată joc de un popor căruia de ani de zile nu-i oferă absolut nimic. Dar în schimb au tupeul să ceară de la popor. Stați aproape, urmează probabil taxa pe aer, după ce apare această robignetă de 1900 de lei/an.

Previous articleADYSIM – servicii funerare profesionale în București și Ilfov
Next articleRomânii trebuie civilizați cu forța
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here