Home Gandurile mele Românii trebuie civilizați cu forța

Românii trebuie civilizați cu forța

956
1

Mă uitam cu stupoare ieri, prin oraș, la mașinile cu numere de Germania, de Italia, de Spania și alte țări către care românii au plecat la muncă. Nu numărul alarmant al acestora m-a surprins, nu opulența pe care acestea o transmiteau prin simpla afișare comparativ cu sărăcia din țară m-a dat peste cap.

Am fost însă surprins de lipsa totală de civilizație de care cei care le conduceau, ori se aflau înăuntru, dădeau dovadă. Băi frate, eu trăiam cu impresia că e normal ca cei care pleacă la muncă afară să primească mentalitate occidentală și să se civilizeze cât de cât. Nici vorbă, din contră, unii devin și mai sălbatici odată ce ajung pe meleaguri românești în concedii.

Am vedea că românii învață ceva de la occidentali dacă i-am vedea că se întorc cu mașini modeste cu care să-și facă treaba zi de zi, nu cu mașini de zeci de mii de euro pentru care se înhamă ani de zile la rate. De comportament nu mai zic. Manele la maxim, țipete din mașini către trecători precum niște maimuțe evadate de la ZOO, parcări pe locurile destinate persoanelor cu handicap, raliuri prin oraș, coboară din mașină și stau pe la scară ori prin parc la spart de semințe și așa mai departe.

Dacă contactul cu străinătatea nu face altceva decât să inhibe sălbăticia pe un termen limitat, atunci eu cred că românii nu pot fi civilizați decât cu forța. E nevoie să vină un popor în cadrul unui război, să ne cotropească, și astfel România în forma ei actuală să dispară. Altfel, nu, nu avem nicio șansă la civilizație. Suntem niște maimuțe sălbatice care trăim doar ca să facem rost de cea mai mare banană din junglă, cu care să ne fălim evident la celelalte maimuțe. Atât de simpluț e românul în gândire din păcate și acesta este motivul pentru care nu va evolua.

Previous articleTaxa pe aer, urmează să fie implementată în București după rovigneta de 1900 de lei pe an
Next articleDrumul catre obtinerea permisului de conducere categorie D
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here