Home Diverse ADYSIM – servicii funerare profesionale în București și Ilfov

ADYSIM – servicii funerare profesionale în București și Ilfov

766
0

Este foarte important ca în momente de cumpănă, în momente grele precum trecerea în neființă a unor personaje dragi nouă, să avem alături o companie specializată în servicii de pompe funebre capabilă să vină în prim plan cu foarte multă calitate.

Chiar dacă subiectul este unul mai special, probabil mulți dintre voi veți spune că toate companiile care se ocupă cu servicii funerare sunt serioase întrucât natura muncii impune din start un anumit nivel de seriozitate, traiul în România ne demonstrează mereu contrariul.

AdySim este una dintre cele mai renumite companii de pompe funebre din București și implicit din Ilfov iar în cele ce urmează vom discuta un pic despre serviciile oferite de ei, vom vedea cum trebuie să arate de fapt seriozitatea în acest domeniu deloc plăcut.

Principalele servicii oferite de compania AdySim, specializată în administrarea procesiunilor funerare

Sericii funerare NON STOP – este foarte important pentru o companie de pompe funebre să presteze servicii non stop. Așa e normal, trecerea în neființă nu este anunțată niciodată, este foarte logică existența unui program permanent. Din păcate, deși TOATE; absolut toate companiile specializate în astfel de servicii spun că prestează servicii non stop, nu puțini sunt cei care s-au trezit că sună la porți închise și la numere de telefon degeaba, în toiul nopții, atunci când i-a lovit necazul. Nu este și cazul AdySim. Ușa lor va fi deschisă mereu…

Pachete de servicii – făcute pentru toate buzunarele. Deși statul decontează prin ajutorul de înmormântare anumite cheltuieli, nu toată lumea poate beneficia de el. Există oameni care au nevoie de un minim de servicii dar și oameni potenți financiar care doresc lux. Cei de la AdySim reușesc să se ocupe de toate aceste categorii sociale și astfel, reușesc să vină în prim plan cu un management de calitate. Acoperirea întregului spectru social denotă un profesionalism pe care nu-l vom putea vedea la toate companiile de pompe funebre. ,

Aceste pachete de servicii sunt baza celor de la AdySim și într-un fel, e normal să fie așa. Ei trebuie să se ocupe de toate operațiunile post deces pentru persoanele trecute în neființe și astfel să ia de pe umerii celor îndurerați niște sarcini care deși par simple, în acele momente de maximă tristețe și deznădejde, vor fi foarte greu de îndeplinit. Este vorba despre transport, despre achiziția de diverse obiecte necesare procesiunii funerare, documentele specifice ( certificat deces, adeverința de înhumare, certificat îmbălsămare), toaletare, etc.

Transportul – un serviciu care trebuie tratat cu maxim de seriozitate. Este vorba despre ultimul drum, un ritual care trebuie să aducă în prim plan nu neapărat lux dar bun gust. Mașina cu care se face transportul funerar contează foarte mult și de cele mai multe ori, mașina este imaginea companiei de pompe funebre. O companie serioasă va avea întotdeauna mașini bine întreținute, cu care să ducă la bun sfârșit procesiunile. De fapt, cred că ne putem da seama despre nivelul de seriozitate cu care o companie tratează astfel de momente după investițiile pe care le-a făcut.

Parastas – după înmormântare trebuie făcut o pomană, așa spune tradiția, legea ortodoxă. În mod normal, mulți aleg să facă acasă această pomană însă în ultimii ani, prin intermediul companiilor precum AdySim, a apărut și posibilitatea de a externaliza parastasul. Este foarte greu de organizat un astfel de eveniment și din acest motiv, mai ales pentru cei care sunt încă în suferință, ar fi bine să-l lase în seama altora. 50 de lei pentru un pachet complet / persoană este o sumă destul de ok pentru un astfel de eveniment. E mai comod și mai practic. Sunt convins că după un eveniment așa de nefericit precum moartea unei rude, sau a unui prieten apropiat, mai are cineva chef de organizat pe acasă pomeni. E mult mai simplu să apelăm la companii precum AdySim în seama cărora să lăsăm tot greul.

Acestea sunt cele mai importante servicii funerare oferite de o companie de pompe funebre serioasă precum Adysim. Așa ar trebui să fie toți cei care lucrează în acest domeniu pentru că avem de-a face cu evenimente dureroase, în cadrul cărora compasiunea și respectul trebuie să dăinuie. Acum rămâne la aprecierea voastră dacă aceste servicii sunt utile sau dacă există altele pe piață și mai bune. Clientul este singurul care poate să tragă linie și să spună clar și răspicat dacă o anume companie prestează servicii care se ridică la înălțimea așteptărilor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here