Home Gandurile mele Oare combinatorii primesc somații de plată de la ANAF?

Oare combinatorii primesc somații de plată de la ANAF?

516
1

Mă gândeam la combinatorii de pe olx, ăștia care aduc mașini de afară ori pur și simplu le cumpără de la X la preț de nimic apoi le scot la vânzare pe internet. La ăștia cu 10-15 mașini la vânzare, poate și mai mult. La ăștia care fac mii de euro pe lună din combinații de-astea și se cred „șmecheri”. Mă uitam și la plicul pe care l-am primit de la ANAF acum câteva zile, o somație de plată pentru ceva datorii din 2015.

Oare combinatorii ăștia primesc astfel de plicuri? Evident că nu primesc. Ei nu declară nimic, ei sunt mai săraci ca mine, ca oamenii care-și declară veniturile. În acte bineînțeles. Mulți dintre voi o să spuneți că nu ar trebui să mă intereseze pe mine ce fac alții, însă nu știu, parcă prea mare e nemernicia statului. Să trimită tot celor care-și declară veniturile somații de plată pentru datorii inventate, din 2015. Am ajuns la concluzia că dacă declari veniturile dacă plătești taxe la stat, e o mare greșeală pentru că vei deveni ținta de jumulit a unui stat care are de acoperit multe găuri. Și normal, le acoperă de la „fraierii” care-și plătesc dările. Nu de la cei care nu declară ori de la cei care declară dar nu plătesc.

Cred că o asemenea bătaie de joc nu mai există pe suprafața acestei planete. Adică tot cel cinstit, care-și plătește dările la timp la stat, să fie persecutat și jumulit constat de către stat, fără să i se ofere vreodată vreo explicație. Am trimis până acum 2 adrese către ANAF legat de acea somație pentru datorii inventate din 2015 dar se pare că nu au chef să răspundă la ele. Dar de luat banii au chef.

Previous articleDespre războiul dintre timișoreni și olteni pornit de Popa’s
Next article8 motive să cumperi o pompă submersibilă de la Shop Einstal
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here