Home Gandurile mele Cică ești invidios dacă pui întrebarea „De unde bani?”

Cică ești invidios dacă pui întrebarea „De unde bani?”

504
0

Dacă trăiești în România unde salariul minim pe economie este undeva la 200 de euro, unde 50% din populația activă e încadrată cu contracte de muncă în care este specificat salariul minim pe economie, cică ești invidios în cazul în care pui întrebarea „De unde bani?” în momentul în care vezi pe stradă un Lamborghini URUS, o mașină de peste 300.000 de euro înmatriculată în România.

Da, în țara hoților și a pungașilor cică e invidie dacă îți pui asemenea întrebări. Din punctul meu de vedere, cred că peste 95% dintre cei care-și cumpără asemenea mașini pe la noi sunt hoți. Spun asta pentru că mă uit în jur și puțini sunt cei care au afaceri serioase în spate. Majoritatea sunt culmea niște tineri care nu numai că n-au o zi pe cartea de muncă, dar nici nu pot să explice cu ce se ocupă mai exact.

Sunt niște impostori, niște oameni care fură și care vor să pozeze și în oameni serioși, de afaceri. Aroganța asta mizerabilă a lor este de-a dreptul grețoasă. Îți vine să verși când îi vezi, că majoritatea sunt și analfabeți. Păi cred că tot noi suntem de vină pentru faptul că ei au asemenea mașini. Că nu suntem obișnuiți să punem întrebarea asta mai des „De unde bani?”.

Altfel, oamenii s-au obișnuit să fure și să stea liniștiți, că cei din jur care muncesc ca proștii și-și dau jumătate din muncă la stat, nu vor pune niciodată întrebări, că li se dă peste nas cu prostia asta cu invidia. N-am fi niciodată invidioși pe niște oameni care au reușit să se dezvolte, să ajungă departe prin muncă și prin propriile forțe. Din contră, am fi mândrii că cetățenii noștri crează prosperitate în jur.

Că e logic, dacă lor le merg afacerile, și nouă o să ne meargă mai bine, că o să avem locuri de muncă multe și bine plătite, nu? Dar când ei sunt niște hoți nenorociți abonați la bugetul de stat cel mai probabil? Da, ești invidios dacă le pui întrebări, nu?

Previous articleN-ai voie să spui despre femeia bătută de rău, chiar dacă ar fi multe de spus
Next articleÎți dai seama despre caracterul românului atunci când vine vorba despre imobiliare
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here