Home Gandurile mele Alertele RO-ALERT – dovada incompetenței și a nesimțirii

Alertele RO-ALERT – dovada incompetenței și a nesimțirii

542
0

Că tot vorbeam în articolul trecut despre incompetența și aroganța celor care lucrează la stat, haideți să discutăm un pic și despre acest sistem RO-ALERT care a înnebunit deja de cap întreaga țară.

În orice colț de lume civilizată, aceste teste se fac întâi într-un cerc restrâns, numai în România se fac la scară largă. Cu toți cetățenii. Fie că vor, fie că nu vor, cetățenii primesc mesaje de alertă de test, de la RO-ALERT.

E deja prea mult, cred că am cel puțin 10 mesaje de la ei în ultimele zile și din păcate pe Android nu pot fi oprite. Nu pot fi dezactivate. Apoi, cât de nesimțit să fii fratele meu să faci asemenea lucruri la scară largă?

Nu vreau să fiu înțeles greșit, e foarte bine că se pune la punct un sistem de avertizare pentru situații de urgență, mai ales la furtunile iscate din senin din ultimii ani, dar nu așa se face treabă.

Nu e corect, nu e moral să transformi cetățenii în cobai, în testeri fără voința lor, pentru un sistem de genul acesta. Mi se pare o aroganță și o nesimțire fără margini. Ceva de genul „Ce bă fraierilor lasă că tot pentru voi facem”.

Da frate, faceți pentru noi dar vedeți că totul are o limită. Ce-i prea mult, strică. Așa avea o vorbă bătrânul român. După ce că vă demonstrați incompetența, aroganța, prostia și nepăsarea la fiecare caz mai grav ajuns în fața presei.

Să sperăm că toată această batjocură va avea într-un final un rezultat pozitiv pentru societate, că sistemul ăsta chiar va funcționa, nu va fi ca pompierii care ajung la incendiu după ce s-a făcut scrum toată casa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here