Home Gandurile mele Viorica vrea să conducă țara

Viorica vrea să conducă țara

642
0

Deși inițial la început am crezut că este o glumă, s-a confirmat într-un final. Viorica o să candideze pentru PSD pentru funcția de Președinte al României. Incredibil fraților.

Ea nu avea nicio calitate pentru funcția de Prim Ministru, nu avea nicio calitate pentru a fi șef de partid, iar acum peste noapte are calități pentru a conduce o țară întreagă?

Cât de departe poate să ajungă impostura în România fraților? Cât de departe pot ajunge slugoii în politica asta? Se pare că foarte departe dar până la urmă e bine că o să candideze ea.

La câtă lume „o iubește”, are șanse minime. Până la urmă pe cine puteau și ăștia de la PSD să pună? Pe Nicolicea pe care-l ia lumea la bătaie pe stradă? Că nu-l mai suportă nimeni? Pe popa de la Antena 3 așa cum se vehicula prin presă?

Cât tupeu pe oamenii ăștia fraților? Să nu ai tu nimic în CV și să vrei totuși să conduci o țară întreagă? Să vezi că nu te agreează nimeni și tu totuși să vrei în continuare. Lasă că așa au făcut și comuniștii și s-a ales praful de ei.

Din punctul meu de vedere alegerile vor fi câștigate de partidul care va învăța să asculte vocea poporului. Poporul s-a săturat de curvele din politică, de oamenii și de partidele care promit în campanie apoi nu mai fac nimic.

De 30 de ani tot PSD, PD, PDL, PNL avem pe la putere și nu ne este bine. E momentul să mai punem și noi piciorul în prag și să mai alegem și pe alții care nu au mai fost.

Va fi greu pentru ei dar nu cred că pot să fie mai josnici față de cei care sunt acum, față de cei care dau pensii speciale pe la primari și consilii județene apoi taie de la educație, că nu mai sunt bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here