Home Gandurile mele Dacă nu ești în stare să faci un business corect, du-te acasă,...

Dacă nu ești în stare să faci un business corect, du-te acasă, nu mai jumuli angajații

845
1

În România s-a dezvoltat un tip de mentalitate care deși la început părea să fie benefic, s-a transformat într-o prosteală specifică unui popor de cretini precum al nostru.

Spuneam mai demult că se deschid tot mai multe business-uri, că tot mai mulți tineri fac acest pas destul de dificil, renunță să mai muncească pentru alții și decid să deschidă propriul business.

Super, însă după o perioadă am constatat o problemă destul de mare. Acești tineri care au decis să devină la rândul lor patroni, au început să aibă aceleași obiceiuri mizere precum oamenii de la care au plecat.

Da, au început să angajeze pe bani puțini, să aibă pretenția să li se muncească multe ore suplimentare pe lună gratuit, că doar ei sunt zeii care scot poporul din foame, nu?

Mi-am schimbat părerea așa că fraților, dacă nu sunteți în stare să dezvoltați niște afaceri corecte pentru toată lumea, inclusiv pentru angajați, mergeți acasă, apucați-vă de altceva sau nu mai angajați. Munciți doar voi.

Nu e corect să-ți dorești să ajungi la prosperitate dar nu prin abilități de bun manager, ci prin jumulitul angajaților. Obiceiul acesta se poate observa cel mai bine la șoferii de camion.

Ei lucrează ani la patroni, sunt jumuliți pe toate părțile, devin apoi patroni la rândul lor și ce credeți că fac? Încep să jumulească șoferii pe care-i angajează după ce dau de gustul banilor.

Dacă nu ești în stare să faci un business corect, du-te acasă, nu mai jumuli angajații.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here