Home Gandurile mele Dezastrul din noile cartiere rezidențiale din București. Construcții la beleală

Dezastrul din noile cartiere rezidențiale din București. Construcții la beleală

677
0

Noile „cartiere rezidențiale” din București sunt o dezamăgire totală, așa cum arată și documentarul de mai jos. Păcat, chiar îmi făceam speranțe să mă mut acolo în Militari, să investesc într-un imobil nou, dar din păcate după ce am văzut acest documentar m-am răzgândit. E o bătaie de joc specifică nouă românilor. Unii români sunt capabili să calce peste cadavre doar ca să aibă mai mulți bani în buzunar. Aceste cartiere rezidențiale nou construite au câteva probleme după cum urmează:

  • nu au asfalt pe străzi, când plouă umbli cu cizme de cauciuc din cauza nămolului. În multe cazuri este mai rău decât la țară.
  • când plouă mai tare canalizarea nu face față, pentru că nu a fost modernizată ca să facă față la 70 de noi străzi
  • se face coadă dimineața și seara întrucât drumurile nu doar că sunt proaste, dar sunt și foarte înguste, neadaptate noului trafic
  • nu există spații verzi. Totul a fost transformat în spații de construit. Normal, cum să scape constructorii ocazia să mai facă un ban? Proștii care cumpără? Dă-i naibii…
  • unele blocuri nu au autorizație de construcții, dacă-ți vine să crezi. Nimeni nu poate să spună cum au fost construite fără autorizație. S-a dat multă șpagă probabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here