Home Gandurile mele Dezastrul din noile cartiere rezidențiale din București. Construcții la beleală

Dezastrul din noile cartiere rezidențiale din București. Construcții la beleală

602
0

Noile „cartiere rezidențiale” din București sunt o dezamăgire totală, așa cum arată și documentarul de mai jos. Păcat, chiar îmi făceam speranțe să mă mut acolo în Militari, să investesc într-un imobil nou, dar din păcate după ce am văzut acest documentar m-am răzgândit. E o bătaie de joc specifică nouă românilor. Unii români sunt capabili să calce peste cadavre doar ca să aibă mai mulți bani în buzunar. Aceste cartiere rezidențiale nou construite au câteva probleme după cum urmează:

  • nu au asfalt pe străzi, când plouă umbli cu cizme de cauciuc din cauza nămolului. În multe cazuri este mai rău decât la țară.
  • când plouă mai tare canalizarea nu face față, pentru că nu a fost modernizată ca să facă față la 70 de noi străzi
  • se face coadă dimineața și seara întrucât drumurile nu doar că sunt proaste, dar sunt și foarte înguste, neadaptate noului trafic
  • nu există spații verzi. Totul a fost transformat în spații de construit. Normal, cum să scape constructorii ocazia să mai facă un ban? Proștii care cumpără? Dă-i naibii…
  • unele blocuri nu au autorizație de construcții, dacă-ți vine să crezi. Nimeni nu poate să spună cum au fost construite fără autorizație. S-a dat multă șpagă probabil.

Previous articleCum alegem salonul pentru nuntă – 2019
Next articleDacă nu ești în stare să faci un business corect, du-te acasă, nu mai jumuli angajații
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here