Home Diverse Cum alegem salonul pentru nuntă – 2019

Cum alegem salonul pentru nuntă – 2019

685
0

Nunta în anul 2019 are trăsături aparte. Cel puțin atunci când vine vorba despre petrecerea care urmează după evenimentele oficiale și religioase. Salonul în care se ține această petrecere trebuie ales cu mare atenție astfel încât să corespundă trendurilor. Nu contează că discutăm despre un salon de nuntă în Ploiești sau în București, regulile pe care trebuie să le întrunească astfel încât să corespundă standardelor anului 2019 în materie de trenduri, sunt aceleași. Haideți să le trecem un pic în revistă modul în care alegem salonul pentru nuntă, întrucât a început sezonul nunților și sunt convins că mulți dintre cei care citiți acest articol vă zbateți să organizați o nuntă rapidă.

Cum alegem salonul pentru nuntă – 2019

  1. Locația – trebuie să fie cât mai accesibilă și cât mai civilizată. Nu zic că trebuie să fie chiar în mijlocul orașului, dar trebuie să fie într-o zonă bună, ușor accesibilă de către cei care nu sunt din localitate, cu asfalt pe jos, cu tot ce trebuie.
  2. Dimensiunea – se alege în funcție de numărul invitaților. Ar fi bine să alegeți un salon un pic mai mare ca și capacitate față de numărul de invitați. Petrecerile în locații înghesuite nu sunt recomandate. Dacă aveți 200 de invitați căutați un local cu 250-300 de locuri.
  3. Culorile – în 2019 se poartă albul, ori culorile foarte deschise. Căutați un local care inspiră pozitivitate și bucurie, pentru că și evenimentul vostru este unul unic, din care se desprinde foarte multă bucurie.
  4. Aerisirea – fiind vorba despre sute de oameni, ar fi indicat să căutați un salon care are o aerisire foarte bună, în special pereți care dispar și se crează un local unit cu natura. Omul cel mai bine se simte atunci când are sentimentul de libertate.
  5. Costul – foarte important acest aspect, trebuie să vă gândiți de la început la localul închiriat, poate ar trebui să fie primul pe lista priorităților. Costurile diferă destul de mult de la salon la salon, este și în funcție de capacitate. Nu vă întindeți mai mult decât vă ține pătura.

Acestea sunt cele mai importante 5 aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când alegem salonul pentru nuntă, în 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here