Home Gandurile mele Problema cu instalarea aparatelor de aer condiționat. Mai ales vara

Problema cu instalarea aparatelor de aer condiționat. Mai ales vara

772
0

Mă uitam ieri pe internet. Mare problemă mare, românii s-au trezit acum în toiul verii că e foarte cald și că vor aparate de aer condiționat. Un tip de comportament specific unui popor de babuini precum al nostru. Sau mai bine zis lipsi de oameni gospodari.

Evident, acest aparat de aer condiționat se montează greu și e nevoie de cineva de specialitate. Aceste firme de specialitate care se ocupă cu montajul de aparate de aer condiționat nu mai ajung la timp la programări, fiind suprasolicitați.

Aceeași poveste an de an. Același circ se face online, de oameni care plătesc o grămadă de bani pentru niște aparate de aer condiționat, aceleași firme care le iau o grămadă de bani pentru montaj apoi îi lasă cu ochii în soare. Să aștepte. Mult peste termen.

S-a ajuns atât de ridicol încât dai azi să zicem 3000 de lei pentru un aparat de aer condiționat decent, apoi transpiri lângă el vreo trei săptămâni până să vină la montaj cineva. Trece vara și tu nu te mai vezi cu el montat pe perete, funcțional.

Eu unul dacă aș avea puterea, aș amenda groaznic firmele care se ocupă cu montare aparat de aer condiționat. Le-aș impune termen de maxim 2-3 zile de la achiziție. Așa mi se pare normal, nu să-ți vină toamna, când deja nu mai e așa cald afară.

Evident, firmele astea nu vor să angajeze oameni în plus ca să facă față, dar să ceară 600 de lei pentru un montaj în 24 de ore, sunt în stare, nu? Bătaie de joc specifică României.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here