Home Gandurile mele Bine că se asfaltează bulevardul de 7 ori în 3 ani, dovada...

Bine că se asfaltează bulevardul de 7 ori în 3 ani, dovada că nu toți cetățenii sunt egali

624
0

De când lumea, primarii au făcut treabă doar în două situații: în preajma campaniei electorale, și în locurile în care își asigură voturi multe din partea cetățenilor. În imaginile de mai jos, avem dovada clară că deși cetățenii unui oraș plătesc aceleași taxe și impozite, pentru unii primăria e mumă, pentru alții ciumă. Cei care locuiesc pe Bulevard, pe strada principală din oraș, s-au bucurat de vreo 7 asfaltări în ultimii 2-3 ani, în schimb ce zona din imagini nu a văzut niciodată asfaltul.

Voi vă dați seama în ce secol 14 este județul ăsta Mehedinți din moment în cel mai mare oraș din regiune există străzi care n-au asfalt? Cum fratele meu, în secolul 21 încă să se ridice praful la 10 metri în aer de pe tarla? În secolul în care americanii au trimis roboți pe Marte, noi să nu avem nici măcar asfalt pe străzi. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii români aleg să părăsească țara. Se satură să mai fie bătaia de joc a autorităților. Se satură de corupție, de nepotisme, de interese, de nedreptate cu alte cuvinte.

înotConstați că ești prostul proștilor. Ți se iau 45% din muncă, din salariu, de către stat. Ești nevoit să plătești TVA la tot ce cumperi. Impozit pe locuință, impozit pe mașină pentru ce? Ca să locuiești în noroi? Ca atunci când parchezi mașina în fața blocului să ai nevoie și de cizme de cauciuc? Și cei de pe Bulevard unde sunt clar mai mulți cetățeni, să asfaltezi de 7 ori în 2-3 ani…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here