Home Gandurile mele Motivele pentru care cetățenii care muncesc urăsc bugetarii

Motivele pentru care cetățenii care muncesc urăsc bugetarii

795
0

Există foarte multe motive pentru care cetățenii care muncesc la privat, urăsc bugetarii, adică oamenii care lucrează în slujba statului. Sincer să fiu, această ură este justificată pentru că serviciile prestate de acești oameni sunt sub orice critică, indiferent de instituție. Am făcut o listă cu cele mai importante motive pentru care oamenii care lucrează la privat, urăsc bugetarii. Dacă mai găsiți și voi motive, nu ezitați să lăsați un comentariu la acest articol, să completăm lista. Articolul nu se referă neapărat la medici, profesori, polițiști, ci la oamenii care se angajează la stat și nu fac absolut nimic. Sau dacă fac, fac în detrimentul cetățeanului, nicidecum ca să-l ajute.

Motivele pentru care cetățenii care muncesc urăsc bugetarii

  1. Au salarii mai mari ca la privat, ore suplimentare plătite, sporuri, etc. Da fraților, plimbătorii de hârtii de prin primării au salarii de 4-5000 de lei și nu fac nimic. Sunt sugative piloase pentru bugetul de stat. Pentru ei dăm noi, cei care producem bani, jumătate din munca noastră.
  2. Muncesc foarte puțin și slab calitativ. De la 8 la 16 și vineri zi scurtă, până la ora 14. Sărbătorile se transformă în mini vacanțe și așa mai departe. De asemenea, nivelul lor de competență e foarte scăzut, sunt genul de oameni cu facultăți făcute la fără frecvență.
  3. Sunt angajați pe pile și relații. Uneori cred că e literă de lege. Păi mă uitam pe la CJ Mehedinți, numai soț-soție pe listele cu angajați. Ai zice că e condiție obligatorie la angrenaje să ai familie. Să o angajeze pe toată acolo. Despre șefii de instituții gen ANAF, puși politic, nu mai zic.
  4. Au tichete de masă și de vacanță. Evident, doar și le-au dat singuri. Din ce bani? Tot din banii proștilor care aduc plusvaloare bineînțeles. Noi dăm jumătate din munca noastră la stat ca să ținem putorile astea de prin primării și instituții gen ANAF cu concedii și salarii babane.
  5. Unii cer șpagă doar ca să-și facă treaba. Asta e cel mai deranjant aspect. Unii dintre ei te șantajează să le dai șpagă doar ca să își facă treaba. Au fost puși în funcții ca să ajute cetățenii iar unii își bat joc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here