Home Gandurile mele Oare electrocasnicele sunt programate să se strice imediat cum ies din garanție?

Oare electrocasnicele sunt programate să se strice imediat cum ies din garanție?

467
0

Mi s-a stricat cuptorul cu microunde. La fix o lună de la data conform căreia iese din garanție. Coincidență sau așa se fac mai nou electrocasnicele, programate? Unde sunt fratele meu electrocasnicele care le lăsăm moștenire copiilor?

Că-mi aduc aminte de frigiderul care m-a ținut 30 de ani, și mai mergea probabil încă vreo 5 ani dacă nu mă apucat damblalele. Am zis că e nevoie de unul mai mare și am cumpărat un Samsung.

Bine, mă săturasem și să-l decongelez, am cumpărat unul Full No Frost care însă mi-a transformat holul în saună. Frigiderele astea de nouă generație elimină căldura prin pereții laterali și se face o căldură acolo unde le pui de nu-ți vine a crede.

Și pocnesc și fac ca toate visele. E, de ce nu se mai fabrică electrocasnice precum frigiderul meu? Fostul meu frigider mai bine zis, să te țină 30 de ani. Știu că un cuptor cu microunde nu este chiar o valoare dar parcă mi-e și ciudă frate, nici nu l-am folosit cine știe ce.

Parcă sunt programate să se strice imediat cum ies din garanție și e destul de enervant că de dat la reparat, nu mai ai unde, trebuie să te duci să cumperi altul nou.

Previous articleLa prosteală – cum se vând mai nou imobiliarele prin curul Olteniei
Next articlePuturi de mare adancime in regim profesional – prin EcoDRILL
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here