Home Gandurile mele Tocatul semințelor – obiceiul adus la oraș de niște țărani care nu...

Tocatul semințelor – obiceiul adus la oraș de niște țărani care nu vor să se civilizeze

661
0

Coji de semințeAm stat ieri și m-am întrebat dacă s-o mai întâmpla undeva pe planeta asta ce se petrece pe la noi cu cojile de semințe. Cu tocatul semințelor și scuipatul cojilor pe jos mai bine zis.

Oare prin Germania, Spania, țările civilizate precum SUA sau Japonia la fel stau cetățenii prin parcuri și fac covor de coji de semințe la picioare? Băi fraților, eu înțeleg. Țăranii nu mai vor la țară.

Nu le mai place munca, vor la oraș. Au vândut tot acolo și și-au cumpărat apartamente la oraș. Ok, cu asta pot fi de acord. Nu pot fi de acord însă cu obiceiurile pe care acestă categorie socială le-a adus de acolo de la ei, din lumea satului.

Începând cu manelele și terminând cu tocatul semințelor prin oral. Chiar sunt curios, cei care au obiceiul să facă covor de coji pe la scara blocului ori prin parcuri, la fel fac și acasă?

Încep să toace semințe prin sufragerie și să arunce cojile pe jos prin cameră? Eu unul nu cred. Discutăm despre o nesimțire controlată, pe care acești țărani cocliți o scot la iveală doar atunci când pleacă de acasă.

Așa, acasă ei sunt niște oameni foarte curați. Sau așa vor să pară măcar. Eu unul dacă aș avea putere aș înființa o patrulă specială de poliție care să stea numai prin parcuri, și unde vede mizerie să dea niște amenzi de la 5000 de lei în sus.

Pe ghiolbanii needucați n-ai cum să-i educi decât cu parul. Parul în cazul nostru este amenda.

Previous articleAtunci când vrei să faci un lucru bun (sau bani) dar nu prea te duce mintea
Next articleMare atenție la corpurile de iluminat, pot transforma camera într-un kitsch
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here