Home Gandurile mele Nu vă mutați la bloc dacă nu vreți zgomot. Mutați-vă în pădure

Nu vă mutați la bloc dacă nu vreți zgomot. Mutați-vă în pădure

733
0

Locuiesc la bloc de când mă știu dar parcă niciodată nu mi-am ieșit din pepeni, parcă niciodată nu am început să înjur, niciodată nu m-am dus peste un vecin care făcea gălăgie cu muzica tare ori cu bormașina. Ei bine, nu toată lumea e ca mine, nu toată lumea înțelege traiul la bloc.

Din punctul meu de vedere, în momentul în care îți cumperi un apartament, într-un bloc, ești conștient de densitatea populației și de faptul că pe acea scară ori în acel bloc, pot fi și oameni mai gălăgioși. Băi fraților, voi ăștia care începeți să bateți prin calorifere în secunda 2 în care auziți o bormașină, mutați-vă în pădure.

Pe bune, acolo nu vă mai deranjează nimeni niciodată. Dacă voi stați ca troglodiții și nu bateți un cui la casa în care locuiți, înseamnă că toată lumea trebuie să fie așa? Oamenii mai dau găuri, mai renovează, mai aduc îmbunătățiri spațiului în care își duc traiul, pe parte de confort sau pur și simplu modernism.

Nu vă mutați la bloc dacă nu vă duce capul să pricepeți treaba asta. Rămâneți acolo la voi la țară în vârf de munte unde nu se aud decât cipcireii și cu asta basta. Civilizația înseamnă într-adevăr să respecți pe cel de lângă tine dar nici așa să mergem la absurd, în sensul că nimeni nu trebuie să facă niciodată niciun zgomot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here