Home Gandurile mele Atunci când vrei să faci un lucru bun (sau bani) dar nu...

Atunci când vrei să faci un lucru bun (sau bani) dar nu prea te duce mintea

526
1

Mare tărăboi în oraș pe tema unor containere destinate colectării selective a gunoiului.

Păi, așa se întâmplă când vrei să faci bani sau un lucru bun, dar nu prea te duce capul.

Să vă zic ce s-a întâmplat. Într-o zonă de blocuri, au dispărut tomberoanele clasice iar în locul lor, au apărut aceste containere pentru colectare selectivă.

Ei bine, problema a fost foarte prost gândită. Cei de la Primărie au luat 10 tomberoane mari și au adus 3 containere de-astea mici, pentru gunoi menajer.

Evident, ele nu ajung iar oamenii nu mai au unde să pună gunoiul menajer.

Mai este încă o problemă, unii oameni nu au separat gunoiul așa cum trebuie și probabil nici nu o vor face.

De ce? Păi e simplu de înțeles. Atunci când stai la garsonieră, sau chiar și la apartament, te încurcă un singur coș de gunoi. Apoi unde pui tu 4?

Și chiar dacă nu pui, să zicem că hârtia, metalul și sticla le pui doar în saci separați. Tot ocupă un spațiu în casă.

Și sacii? De ce nu-i oferă cei de la Primărie căci ei vor face bani cu aceste deșeuri deja sortate de către cetățeni. În străinătate sacii îi dau Primăriile.

Așa e frate când începi un proiect dar nu-l gândești în profunzime. Multe probleme s-ar fi rezolvat dacă ar fi început acest proiect în zona de case, unde nu sunt probleme cu depozitarea a 4 saci în loc de unul și chestii de genul.

sursa foto: https://www.facebook.com/NewsMehedinti/

Previous articleNu vă mutați la bloc dacă nu vreți zgomot. Mutați-vă în pădure
Next articleTocatul semințelor – obiceiul adus la oraș de niște țărani care nu vor să se civilizeze
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. Unde in strainatate dau primariile saci? Am locuit in Italia, iar acum locuiesc in Scotia. Am fost in vacanta in Sardinia si in Spania. Nu am vazut asa ceva. Dar iti pot spune ca, oricat ar fi casele de mici, cand amenzile sunt mari, oamenii gasesc spatiu si timp pentru selectarea gunoaielor. 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here