Home Gandurile mele Pensia specială – recompensa pe care o primesc hoții după ce ne...

Pensia specială – recompensa pe care o primesc hoții după ce ne fură

472
0

Pensie specială – au nevoie de ea cică ăștia care trec pe la guvernare minim un mandat. Pensie specială, auzi la ei. După ce că se duc acolo ca să ne fure, vor și premiu pentru asta. Voi vă dați seama cât de proști suntem noi ca popor din moment ce permitem așa ceva?

Cum mă pensie specială la parlamentari, primari, președinți de CJ? Sunt oameni care ori fură de rup, ori nu fac absolut nimic pentru cei care i-au pus în funcție prin vot. Cum să primești mă bani de la cei de care ți-ai bătut joc ani de zile? Știți vorba aia „Și futuți și cu banii luați?”.

Ăia suntem noi fraților. Nenorociții ăștia care vor pensii speciale ar merita o mare muie din partea cetățenilor. Cei de la PNL au avut un proiect de lege prin care erau eliminate aceste privilegii dat, ce să vezi, gunoaiele de la PSD și ALDE s-au împotrivit.

Păi cum să își taie ei din bani? Nesimțitul de Tăriceanu și al lui ALDE, plin de gunoaie asemenea lui, cum să voteze ei împotrivă? Și-ar pune toți hoții în cap atât din parlament cât și de pe la județ.

Că și primarii, da, ăia care fură cu firmele de partid, primesc pensii speciale. Și de unde oare primesc ei? Din banii fraierilor care au ajuns din cauza taxării ridicole impusă pe muncă, să-și dea jumătate din salarii către stat.

Așa a ajuns țara asta. Jumătate din munca noastră se duce în pensii speciale pentru cei care își bat joc de noi.

Previous articleCoada la plata datoriilor către stat – dovada că suntem o țară de imbecili
Next articleMeseriile frumuseții – cum să faci o carieră prin intermediul unghiilor?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here