Home Gandurile mele Coada la plata datoriilor către stat – dovada că suntem o țară...

Coada la plata datoriilor către stat – dovada că suntem o țară de imbecili

605
0

Am intrat acum câteva zile pe la ANAF, v-am povestit mai demult faptul că mi-au trimis acești funcționari ai statului plătiți din bani publici, niște hârtii cum că aș fi dator pe la ei niște bani de prin 2015, deși din 2015 până în prezent le-am tot dat bani și mi s-a spus că sunt la zi cu dările.

Și m-am dus și eu ca tot omul, să-i întreb pe acești cetățeni plătiți din bani publici, care-i faza? Am față de prost sau cum vine asta cu datorii din 2015? Cât tupeu nesimțit trebuie să ai ca să inventezi oamenilor datorii din 2015? Eu unul sunt sigur că e comandă de la PSD să jumulească românii care-și plătesc la timp dările. Nu mai au bani de pomeni politice și trebuie să scoată de undeva. Și normal, n-au cum să le trimită celor care nu-și declară veniturile ori celor care au deja datorii către ANAF și nu le achită.

Băi fraților, nu am putut să aflu nimic, erau niște cozi infernale acolo. M-am convins însă că suntem o nație de imbecili din moment ce stăm la coadă pentru a da bani la stat. Cu acele documente din 2015, nu știu ce o să fac. O să vorbesc cu un avocat să văd dacă se pot ataca în instanță.

Previous articleGreu de găsit – de unde putem face rost de un meseriaș serios pentru zugrăveală?
Next articlePensia specială – recompensa pe care o primesc hoții după ce ne fură
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here