Home Gandurile mele Românul – veșnicul nemulțumit. Iarna se plânge de frig și vara de...

Românul – veșnicul nemulțumit. Iarna se plânge de frig și vara de cald

508
0

N-am văzut nicăieri nație mai sucită ca românul. La român, vara e prea cald și vrea iarnă, iarna e prea frig și vrea vară. Discutam zilele trecute cu niște amici de-ai mei și la concluzia asta am ajuns. Oamenii se plângeau de căldură în luna iunie. Și iarna ei se plâng că-i frig.

Românul este genul de personalitate care nu prea știe cine i-a căcat izmenele. Nimic nu-i convine, nimic nu reușește să-l mulțumească. Dacă ar fi după români, vara ar fi limitată la maxim 25 de grade Celsius și iarna la 7-8 grade Celsius, astfel încât să nu fie nici prea, nici prea…

Din păcate, tipul acesta de cerințe sunt absurde și scot la iveală o nație de smiorcăiți, de nemulțumiți care nu au șanse să fie prea fericiți în viitor. Atunci când ești greu de mulțumit, atunci când nimic nu-ți mai convine, nu ai cum să mai ai vreodată impresia că ești mulțumit.

Cred că ar trebui să ne revenim un pic și să realizăm un singur lucru: nu rezolvăm nimic dacă ne plângem constant. Chiar și de vreme, un aspect total neimportant, care însă scoate la iveală o trăsătură de caracter destul de urâtă. Vă dați seama că dacă avem obiceiul să ne plângem despre nimicuri normale precum vremea, ne suntem catastrofe atunci când vine vorba despre probleme reale.

Previous articleGardul electric, una dintre cele mai practice investitii in ferma
Next articleCă nu e de muncă, nu iese nimeni să protesteze pe la noi?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here