Home Gandurile mele Că nu e de muncă, nu iese nimeni să protesteze pe la...

Că nu e de muncă, nu iese nimeni să protesteze pe la noi?

514
0

Măi fraților, în ultimele zile am văzut fel de fel de proteste pentru acea fetiță care a fost adoptată în SUA. A fost așa o pornire socială stârnită de un eveniment cu mare impact emoțional.

Întrebarea mea este de ce nu se duce nimeni să protesteze că nu are de muncă de exemplu? Sau pentru că salariile sunt mici? Sau pentru că gradul de taxare și de impozitare al salariilor este de aproape 50%?

Da, noi dăm jumătate din munca noastră către stat, facem jumi juma și nu ne pasă. Ne pasă în schimb de un caz de adopție și asta așa, fără să ne interesăm în detaliu care este problema acolo.

Behăim în cor doar în baza unor titluri de articole postate online și cam atât. Doar pentru că avem copii și ni se pare revoltător ca cineva să treacă printr-o asemenea dramă.

Până la urmă, cred că nici 1% dintre cei care-și exprimă opinia online nu s-au documentat în această speță. În plus, nivelul de ipocrizie existent în societate depășește orice limită.

Câți dintre cei care înjură aiurea pe internet ar fi capabili să adopte un copil, mai ales unul de etnie? Hai să fim serioși fraților că lucrurile nu sunt chiar ce trebuie în acel caz dar nici idioțenii de genul „copilul a fost adoptat ca să i se recolteze organele” nu pot să cred.

Am devenit de-a lungul timpului un popor de cretini care-și pierde vremea pe Facebook și pe la proteste care nu aduc nimic pozitiv. Repet, aștept și eu prin sudul Olteniei pe unde a ieșit lumea gloată la proteste, să iasă să țipe și că n-au locuri de muncă sau chestii de genul.

Previous articleRomânul – veșnicul nemulțumit. Iarna se plânge de frig și vara de cald
Next articleComerțul online deschide noi oportunități pentru designul interior
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here