Home Gandurile mele Să se fi trezit conștiința în români, așa, dintr-o dată? Sau România...

Să se fi trezit conștiința în români, așa, dintr-o dată? Sau România e o cauză pierdută?

500
0

Eu unul când văd rezultatele de la alegeri, sincer, nu știu ce să cred. Într-adevăr, europarlamentarele în sine nu sunt o miză mare pentru partidele politice dar sunt o ocazie bună de a testa încrederea pe care acestea o mai au în populație.

Eu unul când văd mizeria cu Diaspora, cum au fost sabotați milioane de oameni doar ca să nu-și exprime punctul de vedere, îmi dau seama că acest partid nu ar trebui să mai existe de mâine. Ar trebui desființat și șters și din cartea de istorie.

Nu se poate să-ți bați joc de oameni în halul acesta. Și să spui apoi minciuni pe la TV că nu ai știut că vor fi mulți oameni la vot. Păi așa se întâmplă de ani de zile pe la secțiile din străinătate. Mie mi-a plăcut votul, mi-a plăcut faptul că românii au ieșit la vot și și-au spus punctul de vedere legat la cât de bine trăiesc. Că prea am auzit inepții de genul „Economia DUDUIE” și etc și când ne-am uitat în jur cu toții n-am văzut altceva decât pârloagă.

 

Previous articleDragnea a intrat la pușcărie 3 ani și 6 luni
Next articleDe-asta PSD-ul a sabotat Diaspora
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here