Home Gandurile mele Dragnea a intrat la pușcărie 3 ani și 6 luni

Dragnea a intrat la pușcărie 3 ani și 6 luni

503
0

Da, toate canalele de știri vuiesc. Dragnea a intrat la mititica 3 ani și 6 luni pentru că a angajat 2 proaste la stat, proaste pe care ulterior le-a folosit drept slugi la partid. Un obicei des întâlnit în politica românească, unde angajările la stat se fac numai dacă ai pule, dacă cunoști pe cineva sau dacă ești membru de partid. Așadar, omul pe care toată țara are boală pe motiv că a furat, ajunge la pușcărie pentru o găinărie clasică, românească.

Eu unul m-aș fi bucurat un pic mai tare dacă l-ar fi băgat pentru ceva fapte de corupție mai grave, însă, iată anchetatorii români au arătat tot ce pot și ei. Sau cine știe, în dosarele mai grave poate au fost implicate persoane ale căror ceas încă n-a sunat. Încă n-a sunat… Oricum, după dezastrul de la europarlamentare, Liviu Dragnea nu mai avea ce căuta la șefia partidului, e clar că l-a condus pe direcția greșită, a fost de acord, a acceptat abuzurile pe care PSD-ul le-a făcut împotriva poporului. Abuzuri care, iată, au fost taxate ma mult decât cu vârf și îndesat la alegeri.

Să sperăm că după această resetare, PSD-ul cât mai are de guvernat, să se pună e treabă și să se ocupe de lucrurile cu adevărat importante, să lase furtul din banul public și chestii de genul. Asta dacă mai are de gând să existe în continuare ca partid politic…

Previous article7 motive să cumperi haine de pe DyFashion
Next articleSă se fi trezit conștiința în români, așa, dintr-o dată? Sau România e o cauză pierdută?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here