Home Gandurile mele De-asta PSD-ul a sabotat Diaspora

De-asta PSD-ul a sabotat Diaspora

555
0

Mă uitam pe procesele verbale de pe site-ul BEC-ului, primite deja din țări în care votarea se încheiase în străinătate. Țări precum Singapore în care există alt fus orar, mult diferit față de cel românesc.

Și mă uitam apoi la cozile de mii de oameni existente pe la secțiile de votare prin străinătate, prin Germania, Franța, Spania, Italia, Anglia. Mi s-a înfiripat pentru prima dată în mintea că alegerile au fost sabotate de guvernul PSD.

Am zis că ăștia au făcut mai puține secții de votare astfel încât să nu aibă lumea timp să voteze. După acest gând am zis să mă uit un pic pe la numărul de secții de votare din București. Acolo au fost 1269 de secții de vot la 1.8 milioane de votanți.

În Diaspora unde știm bine că sunt peste 3 milioane de oameni, au pus fraților doar 441 de secții de vot. Normal era să fi pus vreo 2000 măcar, dacă respectăm logica bucureșteană, nu?

Și apoi m-am uitat pe procesul verbal din nou de la alegerile care s-au ținut la Singapore. ZERO voturi pentru PSD, zero fraților. Da, sunt convins că acest partid a sabotat alegerile pentru Diaspora, știa ce urmează pentru ei, adică dezastru…

Aveți mai sus poza cu procesul verbal de la alegerile din Singapore. Zero…

Previous articleSă se fi trezit conștiința în români, așa, dintr-o dată? Sau România e o cauză pierdută?
Next articleDe ce județele cele mai sărace din RO n-au vrut să voteze la Referendum?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here