Home Gandurile mele De ce mai există UDMR după scandalul cu crucile românești acoperite cu...

De ce mai există UDMR după scandalul cu crucile românești acoperite cu saci de gunoi?

627
0

UDMREu unul nu am înțeles niciodată de ce UDMR-ul trebuie să existe, pe bune, păi noi avem partid politic în parlamentul din Ungaria? Chestia e că acest UDMR a făcut numai rău pentru România, mereu s-a dat cu puterea ca să obțină mici drepturi pentru ungurii din Harghita și Covasna și alte județe în care mai există unguri.

Evident, după scandalul cu extremiștii unguri care au învelit crucile românești cu saci de gunoi și au alungat, respectiv bătut pe George Simion, care a fost la fața locului să vadă cu ochii lui ce se petrece, eu am crezut în prostia mea că UDMR-ul o să iasă public cu o declarație să spună că se distanțează total de aceste acte extremiste și că vinovații trebuie băgați la pușcărie. Culmea, pe Simion l-a alergat, bătut și tâlhărit tocmai vice primarul din acea localitate.

Da fraților, am ajuns să fim bătuți de primari și vice primari unguri la noi în țară. Am ajuns bătaia de joc a ungurilor în propria țară. De ce mai există UDMR în ziua de azi că eu unul nu înțeleg. Partidul ăsta trebuie dezmembrat și cu asta basta. Nu se face așa ceva în nicio țară. În România se permite pentru că partidele aflate la guvernare au nevoie de acest UDMR ca să facă majoritate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here