Home Gandurile mele Bătaia de joc RCS-RDS

Bătaia de joc RCS-RDS

826
0

De câteva săptămâni, de pe 26 aprilie mai exact (da, mai e puțin și se face luna), am început să am probleme cu internetul mobil Digi. Ca orice om normal, sună la operator și face o sesizare. Și de atunci am mai făcut una, și încă una, și după vreo 2 săptămâni, după ce n-a făcut nimeni nimic, m-am dus și am schimbat și SIM-ul, și telefonul. Inițial mi s-a zis că nu e de la ei, că la ei rețeaua pare să funcționeze corect. Am zis că-i de la mine și am schimbat și telefonul. La fel fraților, la fel face.

Deci o asemenea bătaie de joc nu am mai primit de la niciun operator până acum. Nu sunt absurd, înțeleg că pot să mai apară probleme, dar nici să mi se taie netul de 20 de ori în 4-5 ore când plec de acasă, să raportez chestia asta pe 26 aprilie și de atunci nimeni să nu facă nimic. A fost o perioadă într-adevăr acum vreo săptămână când m-au sunat oamenii să mă anunțe că într-adevăr a fost o problemă de la ei și că acum s-a remediat, dar nicidecum complet. Într-adevăr nu se mai taie netul de 20 de ori în 4 ore ci doar de 2-3 ori în 4 ore.

Bătaie de joc frate, știu că la cât costă nu ar trebui să am pretenții, dar chiar așa de mult înseamnă un serviciu complet funcțional? Oamenii ăștia mi-au adus aminte de Romtelecomul care la fel livra internetul pe cablu, cu cocoloașe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here