Home Gandurile mele E important să mergi la VOT, indiferent de miză

E important să mergi la VOT, indiferent de miză

571
1

E important să mergi la VOT, indiferent de miză. În ultimii ani s-a răspândit în societate ideea că „Votul meu NU contează!”. Și uite așa au reușit puțini oameni să câștige niște alegeri peste foarte mulți oameni. Cu cât mai mult tineret stă acasă, cu atât mai mulți amatori de sticle de ulei și găleți goale vor fi mai importanți la alegeri. Multă lume s-a obișnuit să înjure bătrânii că își vând țara pentru 100 de lei la pensie sau pentru un kilogram de ceva, orice. Păi fraților, haideți să nu ne mai ocupăm timpul cu lucruri total neimportante.

Bătrânii sunt doar 3 milioane, sau ceva de genul. Restul tinerilor trebuie doar să voteze dacă vor un viitor mai puțin social democrat, atâta tot. Tot ce trebuie să facem este să mergem naiba la vot și să eliminăm din mentalul colectiv duda astra cu „Votul meu NU contează!”. Fiecare vot contează și chestia asta s-a văzut clar la alegerile parlamentare, la alegerile locale. Vin acum europarlamentarele și deși par alegeri fără miză, trebuie să mergi să votezi.

Măcar să ducem acolo oameni competenți, nu moși analfabeți, pupincuriști de partid, care sunt în stare să zică orice acolo doar ca să-și ducă la capăt mandatul de 4 ani apoi să beneficieze de pensia de europarlamentar (1400 euro/lună). Să mergem la vot să scoatem din politică pupincurismul și analfabetismul, e o schimbare de care tânăra generație are nevoie.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here