Home Diverse Închirierea de spații comerciale în București – chin și jale

Închirierea de spații comerciale în București – chin și jale

614
0

Nu știu fraților ce se întâmplă cu Bucureștiul ăsta, e din ce în ce mai aglomerat și din păcate, cei care-l aglomerează nu sunt tocmai genul de oameni care pot asigura evoluția speciei umane, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Și partea nasoală e că acești oameni de slabă calitate sunt din ce în ce mai răspândiți în capitală, adunați probabil din toate colțurile țării, și încep să activeze în zone oarecum îngrijorătoare precum imobiliarele.

Să vă spun cum am ajuns la concluzia asta și de ce cred că a căuta un spațiu de închiriat în București a devenit oarecum un calvar din pricina unor oameni care n-ar avea niciodată ce căuta în acest sector al imobiliarelor dacă România ar fi și ea o țară normală la cap.

Am căutat așadar spații comerciale de închiriat în București, pentru un amic. Defapt am fost cu el, împreună, el nu prea știe Bucureștiul, în fine. Detalii puțin importante. Și am luat cele mai celebre site-uri de anunțuri la răsfoit.

Am făcut liste, am început să sunăm oamenii. Ei bine, nu vreau să pară că exagerez, dar din 30 de anunțuri salvate, nu am reușit să facem rost de absolut nicio ofertă serioasă. Unii aveau la închiriat alte spații comerciale, nu cele din poze, alții au încercat să ne păcălească cu prețul pretinzând că deja au discutat cu cineva să închirieze dar vezi doamne, dacă dau eu mai mult, semnează cu mine. Ba chiar mai mult, la un anumit spațiu comercial ne-am deplasat la fața locului și am constatat că în loc de 100 de metri pătrați erau doar vreo 75, omul încercând metoda „prosteala pe față”. Deci așa ceva nu doresc nici dușmanilor. Decât să te apuci să faci rost de spații de închiriat de pe olx sau lajumate mai bine îți vezi de treabă. După lungi căutări am reușit să ajungem la o companie specializată în închirieri de spații comerciale și totul s-a rezolvat. Am găsit exact ce dorea omul și cam asta este povestea. Așadar, dacă aveți de gând în viitorul apropiat să dați un search pentru închirieri de spații comerciale în București, stați departe de banalitățile gen olx sau lajumate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here