Home Gandurile mele Cea mai tâmpită idee de marketing

Cea mai tâmpită idee de marketing

781
0

Mergeam acum câteva zile prin Dedeman, căutam parcă o broască de ușă. Am zis să trec să fac o vizită pe la materiale de construcții. Mă plictiseam și cum nici broască n-am găsit, mai pierdeam vremea un pic pe acolo.

La raionul cu scări din aluminiu, mi-au sărit în ochi niște afișe. Erau ambalajele de la unele scări. Așa, am descoperit cea mai tâmpită idee de marketing pe care am văzut-o în ultimii ani. Pe afișe, așa cum se vede este o balerină care se ține de scară atunci când dansează.

Sincer să fiu, eu am mai văzut spectacole de balet și din coregrafie nu a făcut parte niciodată scara. Și nici la antrenamente nu se folosește așa ceva, e total ilogic. Cum naiba s-au gândit oamenii ăștia să facă un asemenea afiș.

Dumnezeule mare… Auzi, balerina cu scara :))) Pe sistem, orice balerină are scara ei cu care dansează sau care-i baiul fraților? :)))

Previous articleExistă variantă pentru CFR, dacă nu știai…
Next articleÎnchirierea de spații comerciale în București – chin și jale
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here