Home Gandurile mele Există variantă pentru CFR, dacă nu știai…

Există variantă pentru CFR, dacă nu știai…

1052
0

Am trecut pe la gară acum câteva zile și am aruncat o privire pe un panou dinăuntru. Era un fel de mersul trenurilor dar nu pentru CFR. Mai există și alte companii care efectuează transport feroviar pe șinele CFR iar acest lucru e foarte bine de știut pentru că mulți dintre noi eram ferm convinși de faptul că nu există variantă pentru serviciile de toată jena pe care ni le pune la dispoziție compania de stat.

Am verificat un pic și prețurile online și să vezi și să nu crezi, sunt mai mic decât ale CFR-ului. Da, se poate așa ceva, nu cu mult dar culmea sunt mai mici. Puteți vedea și voi pe Mersul Trenurilor. Ro sau ceva de genul. De acum am să călătoresc spre București sau spre Timișoara dacă am nevoie și cu altă companie, că mereu am fost adept al trenurilor de la stat.

Și sunt sigur că trenurile de la companiile private nu au întârzieri așa de mari cum au trenurile CFR-ului, după care stau oamenii câte jumătate de ceas în plus prin câmp fără să fie probleme cu șinele dilatate sau chestii de genul.

Previous articleDe unde putem cumpăra rochii XXL?
Next articleCea mai tâmpită idee de marketing
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here