Home Gandurile mele YouTube Premium – cei mai bine cheltuiți 26 de lei din istorie

YouTube Premium – cei mai bine cheltuiți 26 de lei din istorie

513
0

Am văzut că s-a dat drumul la YouTube Premium în România, cei de la Google cer 26 de lei/lună pentru acest abonament, adică undeva la 4-5 euro pe lună. Partea bună este că au și o ofertă specială, gen plătești acum 26 de lei și primești 2 luni gratis.

Ce aduce în plus YouTube Premium? Eu unul am fost de acord să dau acești 26 de lei/lună doar ca să scap de reclame. Au devenit chiar enervante și sincer să fiu, nu știu unde se va ajunge dacă cei de la Google nu pun piciorul în prag. Deja YouTube pe mobil este aproape inutilizabil din cauza reclamelor. Sunt unii „creatori” de conținut care vor să facă și bani cu reclamele și chiar nu poți să le mai urmărești materialele din cauza aceasta, că se lăcomesc și pun câte 30 de reclame într-un clip de 10 minute.

În plus, pe lângă faptul că nu mai e picior de reclamă prin aplicație, aceasta se poate utiliza pe telefon și cu ecranul stins ceea ce te avantajează foarte mult. Poți să-ți asculți muzica preferată cu telefonul în buzunar. Sunt șanse mai mici să-l scapi pe stradă și te ține și bateria mai mult. Folosind YouTube doar cu ecranul telefonului pornit, mai mult ca sigur nu are cum să te țină bateria mai mult de 3-4 ore.

Previous articlePesedistul cel voinic și cartoful de aur
Next articleDe unde putem cumpăra rochii XXL?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here