Home Gandurile mele Pesedistul cel voinic și cartoful de aur

Pesedistul cel voinic și cartoful de aur

567
0

Măi fraților voi ați văzut cât s-a făcut cartoful în piață? Eu am rămas trăsnit când am trecut pe la supermarket și am văzut că-i 4 lei, 4.5 lei kilogramul. Sincer să fiu nu mai cumpărasem din iarnă cartofi și atunci erau cam 2 lei kilogramul dacă țin bine minte.

Luam acei săculeți de 2.5 kilograme cu 5 lei. Acum, 10 lei săculețul. De unde fraților? A luat-o lumea razna? Benzina, motorina aproape 6 lei iarăși. De unde? De la atâta bunăstare pesedistă probabil.

S-au umflat salariile pe la bugetari aiurea-n tramvai, cu banii proștilor care produc ceva în țara asta și s-a făcut inflație? Habar nu am ce se petrece și sunt curios să aflu. Ce naiba se petrece?

Unde e frate economia aia care duduie că dacă avem așa ceva ar trebui să scadă prețurile, nu să crească. La noi sunt cartofii scumpi pentru că nu se produc, pentru să sunt importați iar afară cam așa sunt prețurile de ceva vreme.

Adică noi nu producem nimic, trăim doar din importuri dar economia duduie? Care economie fraților? Votați aceiași hoți, aceiași nesimțiți, aceiași prostovani analfabeți și agramați de ani buni și voi trăiți tot mai prost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here