Home Gandurile mele De la atâta creștere economică, s-a închis fabrica de confecții

De la atâta creștere economică, s-a închis fabrica de confecții

520
0

Mă uitam zilele trecute pe internet pe olx, pe la autoturisme și apartamente. Din una în alta, am ajuns pe la anunțurile cu spații comerciale sau DIVERSE, nu mai țin minte exact. Și am văzut acolo că se vindea spațiul în care era fabrica de confecții din oraș. Fabrica era deschisă de zeci de ani și acum, era în faliment. Și ziceam ia uite frate ce bine merge economia țării, fabrici noi nu se fac, în schimb cele vechi pun lacătul pe poartă. Și auzi pe la TV că economia duduie. Unde duduie măi retardaților?

Că mă uit în jur și văd pârloagă, nimic nou nu se construiește, nimic bun nu se face. Unde duduie măi economia că totul se închide în jur. Ar merge economia dacă s-ar face fabrici, dacă ar apărea investitori, dacă s-ar crea locuri de muncă. Dar mă uit la Severinul ăsta, a rămas aproape pustiu. Toată lumea pleacă de aici, toată lumea fuge. Există afișe cu „de închiriat” pentru multe spații comerciale aflate în cele mai bune zone din oraș. Unde este economia asta care duduie că eu vreau să o văd, nu sunt absurd.

Poate nu o văd eu doar… Dacă știe cineva pe unde-i economia asta care duduie să-mi spună și mie…


Proprietatea se afla situata in Drobeta-Turnu Severin, Calea Timisoarei, Nr. 183A, Jud. Mehedinti.

COMISION 0%

Imobilul se vinde in faliment. ”

Previous articleDeclararea veniturilor la ANAF – cea mai proastă idee din lume
Next articlePesedistul cel voinic și cartoful de aur
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here