Home Gandurile mele Despre mitingurile politice

Despre mitingurile politice

505
0

Așa m-am amuzat zilele trecute cu acel miting PSD la care fel de fel de troglodiți care habar nu au ce caută la acel miting… După ce m-am amuzat, m-am întristat pentru că mi-am dat seama care este de fapt nivelul acestei țări, și cum reușesc unele partide politice să ajungă acolo unde n-ar avea niciodată dreptul să ajungă într-o țară serioasă, la putere. Unii erau aduși acolo pe bani, alții șantajați cu ajutoarele sociale, mai erau și câte unii care au auzit că se dă de mâncare, băi frate fel de fel de orci care cică reprezintă „poporul”.

Păi măi fraților dacă poporul ăsta a ajuns să fie format din țărani, țigani, bețivi și leneși, apăi eu îmi caut alt popor din care să fac parte, și gata. Nu mă asociez cu așa ceva, mai ales că partidul ăsta a apelat și la manelistul Guță să facă o odă pentru PSD. Mi s-a luat fraților, sunt mai mult decât scârbit când mă uit în jur și văd cu ce fel de oameni, ieftini și înghesuiți la minte, sunt nevoit să împart aerul, pentru ce fel de oameni mi se ia mie jumătate din muncă. Cu banii pe care mi i-a mie statul uneori chiar ilegal, se plătesc pensii pentru ei și ajutoare sociale.

Previous articleUnul dintre motivele pentru care stăm prost la capitolul absorbție de fonduri UE
Next articleJucării pentru bebeluși de calitate – de unde le putem cumpăra?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here