Home Gandurile mele Unul dintre motivele pentru care stăm prost la capitolul absorbție de fonduri...

Unul dintre motivele pentru care stăm prost la capitolul absorbție de fonduri UE

469
0

După cum știm, noi ca stat membru UE avem dreptul să accesăm fonduri UE pentru proiecte, pentru afaceri, etc. Este unul dintre avantajele de a fi membru UE. Din păcate, stăm foarte prost la capitolul absorbție de asemenea fonduri și culmea, nu doar faptul că acestea nu se pot fura împiedică lumea să le acceseze. Oamenii de rând, cei care dețin un mic business în RO și doresc să-l dezvolte, au la dispoziție câteva platforme de pe care să se documenteze iar aceste platforme nu sunt deloc explicite.

Textele sunt scrise într-un limbaj de lemn care pentru oamenii de rând nu au nicio noimă. Eu de exemplu m-am uitat fonduri-ue.ro ca mâța-n calendar, la fel și pe adroltenia.ro. Nu știu dacă e ceva intenționat pentru ca băieții deștepți să facă o grămadă de bani cu „firma de consultări”, probabil este unul dintre motive. Păi ce fonduri UE să vrea oamenii când ei nu înțeleg ce anume au de făcut, când se acordă sau cui? Se dau bani dar trebuie să știe și oamenii cum pot să pună la punct un proiect fără să se ducă să plătească un „expert în accesare de fonduri UE”.

Previous articlePresa WAGNER WRD 450 – perfectă pentru micile centre de dezmembrări
Next articleDespre mitingurile politice
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here