Home Gandurile mele Seat Isbița? Atunci când ajunge internetul și la Poplaca, în vârf de...

Seat Isbița? Atunci când ajunge internetul și la Poplaca, în vârf de munte

613
0

Dumnezeule mare, ce-am mai văzut și pe internetul ăsta. De când a ajuns și-n vârf de munte la niște oameni pentru care educația n-a fost niciodată o prioritate, mă minunez pe zi ce trece. Sau pana mea, educația ca educația dar nici măcar să citești pe litere nu ești în stare?

Doamnelor și domnilor, după Opel Zamfira și Renault Espance, vă fac cunoștință și cu Seatul Isbița. Păi pana mea ne mai mirăm și ne facem cruci când vedem ce fel de impostori ajung pe la guvernare, pe funcții cheie am putea spune, analfabeți și agramați. Așa e și poporul se pare.

Cred că dacă aș lua la puricat un pic site-urile astea de anunțuri, cred că aș găsi 9 analfabeți în 10 anunțuri. Pana mea lumea nu mai știe nici să scrie nici să citească. Dar nu contează, că românul se descurcă și așa. Ce nevoie are el de carte că și așa umblă vorba prin societate că dacă te duci la școală te duci degeaba. Unii dau foc și la diploma de bac pe YouTube din câte am văzut, așa mare drag de școală de de carte au.

Previous articleEroul
Next articleGluma glumelor – șomaj de 3.2% în România!!!
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here