Home Gandurile mele N-a dat-o cu 2250 și a mărit prețul?

N-a dat-o cu 2250 și a mărit prețul?

533
0

Clipe absolut halucinante trăite de minte în acest mic oraș de provincie, Drobeta Turnu Severin. Cu cât petrec mai mult timp pe site-urile de anunțuri auto încercând să-mi găsesc o mașină la un preț cât de cât corect, cu atât mă minunez mai tare. De exemplu, adineauri am văzut un anunț pe care-l știam demult, de cel puțin o lună. Este vorba despre un Ford Focus pentru care oricum se cereau bani mulți, 2250 de euro, mașină de 14-15 ani. Ei bine, zilele trecute am văzut-o la vânzare cu 2350 de euro. Da fraților, omul a mai pus 100 de euro la preț. Chiar nu pricep ce-o fi în mintea unora, dacă o fi ceva, orice.

Adică nu ai dat-o timp de o lună întreagă cu 2250 de euro, motivul principal fiind clar faptul că CERI PREA MULT, iar acum ai scumpit-o? WTF!!! Băi nene în zona asta a Olteniei se petrec lucruri tare ciudate, fix pe dos față de normal. Că orice om normal care scoate la vânzare ceva, orice, și vede că nu se vinde, începe să scadă naiba la preț. La ăștia de la Severin se pare că e fix pe dos, cu cât trece mai mult timp de la punerea în vânzare, lucrurile se scumpesc. Or crede cei care vor să le vândă că-s ca vinul. Incredibil fraților câtă nebunie poate să existe în zona asta de Oltenie.

Previous articleCare sa fie oare explicația?
Next articleEroul
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here