Home Gandurile mele Gluma glumelor – șomaj de 3.2% în România!!!

Gluma glumelor – șomaj de 3.2% în România!!!

1155
1

Hai că am dat și peste gluma glumelor, minciuna minciunilor. Atunci când ești un guvern incompetent preocupat mai mult de ciupeală și de furtișaguri, mai bagi și câte-o dudă de-asta, că deh, poate poate pune lumea botul fără să-și pună întrebări.

Păi ia haideți să despicăm noi firul în 4, eu unul aș pune 2 întrebări celor care au scos aceste cifre în public:

  1. Cum au fost ele calculate? Au inclus și cele 5 milioane de români buni de muncă, plecați din țară?
  2. Care este ponderea șomerilor luați în evidență la AJOFM? Căci dacă oamenii nu sunt în evidență, e ca și cum nu ar exista.

Suntem o țară de handicapați fraților dacă am ajuns să punem botul la asemenea vrăjeli. Păi normal că scade șomajul dacă oamenii dispar. Dacă ai avea în țară + 5 milioane de oameni care nu muncesc, că n-au unde să muncească (de-aia au și plecat în străinătate), n-ai avea tu șomaj peste 50% din moment ce este vorba de aproape 6 milioane de cetățeni? Și ce facem cu oamenii care nu sunt luați în evidență la AJOFM? Că sunt mult mai numeroși față de cei luați în evidență. Cât  despre „investiții” și creare de locuri de muncă, i-aș întreba pe oamenii care le susțin doar care sunt, ce mari companii au luat naștere la noi ori au venit de-afară ca să deie de muncă românului?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here