Home Gandurile mele Eroul

Eroul

974
0

EroulUneori e foarte bine și fain să fii un gentleman, însă sunt mulți bărbați care exagerează rău de tot. Alaltăieri m-am dus până în port la un Dutty Free să mă uit de ceva parfumuri. În momentul în care am intrat înăuntru s-a pus potopul lui Noe sau ceva asemănător.

Evident în shop mai erau persoane, printre care și un cuplu destul de simpatic, păreau în faza aia de îndrăgosteală incipientă în care ea se pisicește non stop și el caută să-i aducă și luna de pe cer dacă ea i-o cere.

Mno, și cum ploua tare afară, ca să nu se ude domnița, omul a făcut pe eroul. S-a dus în parcare și a adus mașina până la ușa magazinului. Erau niște mici borduri acolo, n-a contat. Doar doar să nu se ude domnița.

Băi fraților, e fain și interesant să faci gesturi de iubire pentru persoana dragă dar nici chiar așa. Omul mai avea puțin și intra cu mașina direct în shop ca să o ia pe fată. Dacă ar fi plouat cu acid sulfuric sau cu rahat, aș fi înțeles, dar așa, niște stropi de apă, ce rău puteau să-i facă?

Previous articleN-a dat-o cu 2250 și a mărit prețul?
Next articleSeat Isbița? Atunci când ajunge internetul și la Poplaca, în vârf de munte
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here