Home Gandurile mele Care sa fie oare explicația?

Care sa fie oare explicația?

522
0

Mă uitam ieri pe net, pe la mașini. Caut să-mi cumpăr și eu una second hand, că n-am bani de nouă așa că petrec destul de mult timp frunzărind site-uri de genul olx sau lajumate. Ieri, mi-a trecut prin fața ochilor anunțul din poza de mai sus. Este vorba despre o mașină specifică românilor mândri și aroganți care n-au două de 5 în buzunare dar nu asta-i problema. Problema este cel care o vinde.

Pe un site a pus-o cu 3800 euro, pe alt site a pus-o cu 3900 euro. Care să fie explicația? Are omul probleme cu memoria și a uitat că pe site-ul X a pus-o cu 100 de euro mai ieftin sau între timp, după ce a pus primul anunț, când îl scria/redacta pe cel de-al doilea, s-a gândit el că totuși 3800 de euro pentru o coajă veche de aproape 15 ani este prea puțin.

A simțit el că se păcălește sau ceva de genul și a mai pus 100 de euro acolo. Nu înțeleg fraților genul acesta de oameni cum nu înțeleg nici pe cei care cumpără asemenea mașini de lux, ieftine, cu motoare mari și foarte scumpe ca și piese de schimb, ca și întreținere. Țara asta a devenit o țigănie totală.

Românii s-au molipsit de la țigani cu fala, cu mândria, cu aroganța, cu dorința de a arăta celor din jur că ei sunt bogați, deși în realitate nu prea le au cu finanțele. Un om bogat nu va cumpăra niciodată o mașină veche de 15 ani decât dacă e ceva foarte deosebit, eventual de colecție.

Previous articlePaharele din carton ar trebui să fie obligatorii și în România
Next articleN-a dat-o cu 2250 și a mărit prețul?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here