Home Gandurile mele Nu mai vreau să fiu condus de proști și de analfabeți –...

Nu mai vreau să fiu condus de proști și de analfabeți – ies la vot!

664
1

La fel să faceți și voi fraților, dacă v-ați săturat să fiți conduși de slugi analfabete și de hoți, de oameni a căror avere crește considerabil de la an la an în timp ce voi, oamenii de rând sărăciți.

Mergeți la vot, la orice vot nu doar acum de europarlamentare. Deși dacă vreți să nu mai ajungă pe-acolo toate râsurile, să râdă toată Europa de noi, ar trebui să puneți accent și pe aceste alegeri.

Voi nu v-ați săturat să fiți jumuliți de instituțiile statului român? Care au ordin să strângă bani la buget, ca să aibă mai marii țării ce să fure? Ori să dea pomeni electorale bugetarilor cărora ce să vezi, iar le-au crescut salariile ca la nebuni.

Da, toți proștii și toate pițipoancele alea băgate de unchi și părinți prin primării, care habar nu au ce caută acolo și ce trebuie să facă, se pișă pe noi, poporul de rând muncitor din punct de vedere salarial.

Până la urmă dacă mă uit la popor, apoi la conducători, îmi dau seama că și poporul e la fel de prost, de analfabet și de hoț precum cei de la conducerea țării.

Că nu are cum să se ridice dintr-o țară de eminențe cenușii, de oameni cinstiți, o clasă politică coruptă până-n măduva oaselor.

Previous articleO casă modernă trebuie să aibă un coș de fum exterior din inox ieftin
Next articleGluma glumelor – după 15 minute de stat la coadă la Cora, cineva a plătit și cu fise
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. Eu cand voi fi mare vreau sa devin politist. este o meserie grea,dar si frumoasa pentru a avea aceasta meserie am nevoie de multa munca,rabdare,devotament si seriozitate. prin aceasta meserie vreau sa ajut lumea sa devina un loc mai bun si sa simt ca am.facut ceva semnificativ pe aceasta lume pentru a fi politist trebuie sa fac si academia militara,la care am nevoie de note mari pe care cu siguranta le voi avea. in concluzie aceasta este meseria visurilor mele cu nu cred ca trebuie descrisa mai mult.daca iti place ceva,faci cu drag sper ca te am ajutat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here