Home Gandurile mele Gluma glumelor – după 15 minute de stat la coadă la Cora,...

Gluma glumelor – după 15 minute de stat la coadă la Cora, cineva a plătit și cu fise

604
0

Am o baftă uneori, să te caci în ea. Mereu când mă duc pe la Cora, pândesc casa de marcat unde este coada mai mică. Odată ajuns acolo, constat că ceva se întâmplă și casa la care m-am pus eu se blochează.

Toate cozile uriașe de care m-am ferit eu la casele celelalte s-au dus, eu care m-am grăbit la coada cea mai mică, am rămas. Asta e frate, când ești blestemat să ai ghinion, dai de cuie și-n pizdă.

Zilele trecute am mers la Cora, tot așa… Din 30 de case existente, deschise doar vreo 3 sau 4, coadă la ele până la Sf. Petru în cer.

Mă pun la coadă și colac peste pupăză, când mai aveam 2 persoane în față și scăpam și eu, după vreo 20 de minute de stat la coadă ca fraierul ca să fac cu sula mare proprietarii magazinului, cineva s-a găsit să plătească cu fise.

Da fraților, și uite așa s-a blocat încă o dată casa de marcat pentru că acea casieriță trebuia să stea să numere fisele.

După ce că se mai blocase casa asta de 3 ori până la idiotul ăsta cu fisele lui, din cauza faptului că prețurile produselor nu băteau cu cele văzute la raft de către clienți, parcă nu fusese suficient.

Previous articleNu mai vreau să fiu condus de proști și de analfabeți – ies la vot!
Next articleAutobuz electric BYD 18 metri – avantaje și dezavantaje
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here