Home Gandurile mele E și la alții mizerie pe străzi, dar ca la noi…

E și la alții mizerie pe străzi, dar ca la noi…

665
0

Mergeam pe stradă ieri și, dintr-o dată, simt un miros puternic de motorină combinată cu ulei de motor. Mă uit stânga, mă uit dreapta, nu se repara nicio mașină. Când colo, mirosul venea de jos. Toată strada era pătată cu un strat gros de mâzgă, strat care nu avea cum să apară acolo decât intenționat.

În urmă cu câteva luni, un amic de-ai mei mi-a povestit o pățanie interesantă. A fost să facă schimbul de ulei la mașină iar cei de la service nu au pus bine dopul de la baia de ulei. Și picura pe acolo dar nu cine știe ce, să zicem că era cam o picătură pe oră? Sau ceva de genul, oricum ceva nu foarte grav.

Ce credeți fraților? Vecinii omului au văzut chestia asta și au chemat poliția. Vă vine să credeți? Mai mai să ia amendă de sute de euro pentru câteva picături. Norocul lui că au fost polițiștii înțelegători și au crezut că ce le spune cu service-ul și schimbul de ulei, altfel, o pățea rău.

Acum, uitați-vă și voi la poza de mai sus și spuneți cam ce amendă ar lua omul ăsta în Germania dacă pentru câteva picături și acelea recente, se dau 2-3 sute de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here