Home Diverse Casio G-Shock GAW-100BR-1AER – ceasul care rezistă la orice

Casio G-Shock GAW-100BR-1AER – ceasul care rezistă la orice

537
0

Ai nevoie de un ceas sport care să reziste la orice mai puțin bomba atomică? Acest G-Shock GAW-100BR-1AER este alegerea perfectă. Discutăm astăzi despre un ceas marca Casio, unul dintre cei mai renumiți producători de ceasuri sport din lume la ora actuală. Haideți să vedem împreună care sunt cele mai importante caracteristici ale sale, cât costă unul și mai ales, cui i s-ar potrivi un asemenea ceas G-Shock sport de senzație?

Specificații tehnice Casio G-Shock GAW-100BR-1AER

Casio G-Shock GAW-100BR-1AER este un ceas rezistent la șocuri, bazat pe un afișaj cu tehnologie LED. Alimentarea este de tip solar astfel încât să fie eliminată dependința de baterie. Ceasul vine echipat și cu baterie care în mod normal trebuie schimbată o dată la 7 luni. Dispune de un receptor de semnal radio DCF/MSF/WWVB/JJY/BPC pentru actualizarea timpului. Acest ceas poate să afișeze timpul pe 21 de fusuri orare diferite și dispune de posibilitatea de a i se seta 5 alarme diferite. Funcțiile sport sunt la ele acasă, există cronometru cu sutimi de secundă și temporizator. Geamul este din cristal mineral și rezistă foarte bine la zgârieturi. În ceea ce privește rezistența la apă, nu avem o adâncime specificată clar de producător însă ea poate fi calculată în funcție de numărul de atmosfere (20), ar însemna o cifră absolut fabuloasă: 220 de metri în ideea în care în mări și oceane, la 50 de metri adâncime avem doar 5 de atmosfere. Precizia ceasului Casio G-Shock GAW-100BR-1AER este una incredibilă, fără calibrarea semnalului, acesta are +/- 15 secunde/lună. Cât despre greutate, are doar 72 de grame.

Cât costă ceasul Casio G-Shock GAW-100BR-1AER

În acest moment, el poate fu cumpărat de pe Japora pentru mai puțin de 700 RON. Este un preț corect pentru funcțiile incredibile pe care le are. Și ca să răspundem și la ultima întrebare respectiv cui se adresează un asemenea ceas, am putea spune că acest Casio G-Shock GAW-100BR-1AER se adresează în primul rând sportivilor de performanță. Îl recomandă precizia și durabilitatea. Apoi, este recomandat aventurierilor, oamenilor cărora le plac drumețiile sau celor care practică sport în mod destul de frecvent dar nu la un nivel profesional. De asemenea, ceasul Casio G-Shock GAW-100BR-1AER este ideal și pentru amatorii de scufundări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here